November2021

Måndag 1 november

Om man går en hel dag och först vid sängdags upptäcker att man tydligen skulle ställt om klockan natten innan, vad säger det om dig.


  • Att man lever i ett tidsvakuum
  • Att man inte tittat på TV koncentrerat den dagen
  • Att det är mycket som händer för närvarande
  • Att man är lite korkad

Jo, allt detta stämmer nog ganska bra. Och tidsvakuumet beror ju mycket på den kommande flytten. Ja, ska vi vara ärliga kanske allt ovan till viss del beror på detta faktum.


Idag skrev jag på avtalet för försäljning av lägenheten. Den 29 november kommer Hillmnskroken 8 A lägenhet 1001 att bebos av en glad chilenare som jobbar på Sandvik. Samtidigt som den tidigare ägaren bebor en möblerad etta på Carlshem i Umeå samtidigt som han förhoppningsvis springer på visningar för att hitta drömboendet i Umeå.


Tisdag 2 november

Ja, detta var ju något jag skulle kunna vänja mig vid. När jag kom hem efter arbetsdagen idag höll jag på att snubbla på en flaska vitt vin. En present från bostadsrättsföreningens ordförande som tack för gott samarbete under otaliga styrelsemöten.


Det tillsammans med en Mackmyra, lite choklad, lite julgodis och åtskilligt med smaksatt salt ska nog se till att jag kan njuta även efter att jag lämnat Gävle. Det lönar sig tydligen att flytta. Och byta jobb.


Söndag 7 november

Efter att under flera veckors tid har gjort det sista av alltting har det nu skett en förändring. Nu är jag inne på en tid då jag gör det första avallting. Idag var det den första morgonen i Umeå. Och den första fiket på stan, ja, förresten den första cykelturen ner på stan. Och sedan var det första besöket hos kompisarna på Sandbacka efter min flytt hit. Och i morgon ör det den första turen med Ultra, för denna sejour. Och sedan förstås den första dagen på mitt nya jobb.