September2013

Söndag 1 september

Årets Naturpasset är avklarat. Samtidigt inleddes faktiskt en annan utmaning, nämligen Motionskampen på Verket. Här ska myndighetens olika regioner tävla om vilka som är bäst på att röra på dököttet och skaka av sig kontorsfläsket. 120 minuters motion per dag är det maximala man kan bidra med, 20 minuter det minsta.

Någon segerchans tror jag väl inte att min region har, ifjol blev det en sjätteplats av nio olika regioner. Men jag lyckades tacka vare mitt virrande i skogen i alla fall dra ett ganska stort strå till stacken. Enligt min GPS-klocka pågick min motionsrunda i 100 minuter. Och då menar jag 100 minuter. När jag tryckte in målknappen hade jag varit ute i en timme 40 minuter och noll hundradelar. Alltså på hundradelen exakt 100 minuter. Bara det är värt någon extrapoäng anser jag.


Måndag 2 september

Bytte till ett billigare abonnemang hos ComHem - vilket resulterade i att de i princip drog in alla mina kanaler. Så nu sitter jag här och är utelämnad till SVT, TV 4 och kanal 6. Lite tidigt 90-tal över det hela.

Och det är inte första gången ett kanalbyte på ComHem får detta resultat. Vill minnas att det var samma visa förra gången jag skulle byta till ett billigare abonnemang. Annars borde detta att byta ner sig till ett billigare alternativ hos ComHem vara förbundet med en flithetsbonus. För när det går att byta till ett dyrare abonnemang med ett lätt tryck på Internet så kräver en rörelse åt andra hållet att man sitter i telefonkö till deras kundtjänst. Något jag aldrig förstått logiken i.


Hem