Augusti2013

Tisdag 6 augusti

Nilsson en måndag brukar inte vara någon hit. Men ibland så. Jag lyckades cykla hem, upptäcka att jag glömt väskan på jobbet, pumpa upp, gräva fram cykelpumpen, pumpa upp framdäcket, rusa upp i lägenheten, byta till shorts, ta med mig påsen med tomma plastförpackningar, föra dessa till återvinning, cykla via Fjällbacken till jobbet, hämta väskan, byta några ord med en arbetskamrat och cykla hem igen på en knapp timme. Det kallar jag effektivitet.

Elaka tungor skulle i och för sig invända att det skulle ha varit ännu effektivare om jag inte glömt väskan i första läget. Men dessa tungor vägrar jag lyssna på…


Söndag 11 augusti

Igår kryssade jag förbi ölbärande hårdrockare på löprundan runt Brynäs. Idag fick jag tränga mig förbi bilburna syntfantaster efter 2,5 km-spåret på Hemlingby. Igår resulterade det i att rekord med 52 sekunder (4,3 km). Idag blev det rekord med 27 sek (2,35 km). Sedan blev det nytt rekord med 10-talet sekunder på nedjoggningsvarvet (1,8 km) av bara farten.

Så vad säger ni popsnören - ska vi säga att vi möts upp nästa helg... För att inte tala om vilken effekt operadivorna skulle få.


Torsdag 15 augusti

Kvällen har ägnats åt en timmes vild sökning efter passet. Förstår inte hur man gång efter annan kan tänka "detta är ett smart ställe att lägga denna sak på. Jag kommer aldrig att glömma bort det".

Så här en månad senare var det bortglömt och när jag väl hittade det var det med funderingen "hur korkad var inte jag som la det just här - omöjligt att komma ihåg". Nu ska jag fundera över vilket nytt smart ställe som passar för ett pass på rymmen…Hem