April2016

Söndag 3 april

Den gångna veckan var stökig. I alla fall rent rutinmässigt. Och detta har jag lidit av i helgen.

Det var inte nog att arbetsveckan enbart bestod av fyra dar – ett faktum som är tillräckligt för att rubba mina cirklar. Två av dessa fyra dagar tillbringade jag dessutom i Stockholm vilket innebar tidig uppstigning tisdag och övernattning i hård hotellsäng onsdag.

Men hur påverkar detta helgen kanske vän av ordning frågar sig. Jo, min hjärna har inte fattat att det är helg. Nä, visst måste det fortfarande vara vanlig arbetsvecka. Så både lördag och söndag har jag vaknat med ett ryck så där vid sju-tiden, övertygad om att jag försovit mig. I lördags gick det till och med så långt att jag hann halvvägs till toaletten innan huvudkontoret började fungera och skickade signalen till mina ben ”Vänta nu, det känns inte rätt, falskt alarm, ni kan nog återvända till sängvärmen”. Och eftersom även min hjärna lär sig av sitt misstag så lyckades den i morse stoppa min kropp redan då den hade kommit upp i sittande läge, och utmattad kunde jag sjunka tillbaka på kudden och somna om.

Nu är jag mest rädd för vad som ska hända i morgon bitti. För om hjärnan tror att det skulle vara arbetsdag lördag-söndag så är väl risken stor att den tror att det är helg på måndag. Och måndagar som även utan detta brukar vara så svårstartade.


Onsdag 6 april

Nu är lite bilder från Sydafrika publicerade. Passade även på att uppdatera lite valutakurser.
Hem