Juni2019

Söndag 2 juni

Trots en svårartad hosta och faktiskt en smutta feber i morse gick jag under eftermiddagen ut och hälsade sommaren välkommen. För nu är den på gång lovar SMHI. Med tjuvstart idag ska nämligen sommarvärmen belägra landet i veckan.

Men just detta med förkylningen oroar mig. Innan denna vår var det fyra år sedan, veckan före jag åkte till Turkiet, som jag hade en förkylning värt namnet. Men denna vår har det drabbat mig två gånger. Nu skriver säkert alla damer därute ”Mancold”. Och jag erkänner, egentligen är det inte mycket att klaga på, en feber som aldrig passerar 37,5-graderssträcket (i morse 37,3), Men två gånger på bara någon månad. Det accepterar jag inte.

Nu försöker jag dock förklara det hela med mitt unga sinne. För faktum var att jag i den glada ungdomen faktiskt åkte på feberattacker med jämna mellanrum. Och ofta drabbade det mig när jag gick på sommarlov, semester eller då julen närmade sig. Och vad var det nu? Jo, semester. Visst bara en dag (i fredags), men ändock…


Måndag 24 juni

Ett fall av storebror ser dig, eller enbart ett utslag på spansk manana-inställning?
Beställde för drygt två veckor sedan ett nytt batteri inklusive laddare till kameran. Enligt uppgift levererades varorna torsdag den 13 juni. Jag drar till Västerbotten en vecka med förvissningen om att produkterna ska finnas i min låda vid hemkomsten. Men när jag tömde lådan i går kväll fanns de inte där och enbart min trötthet förhindrar mig från att skick säljaren ett argt mejl. Men idag kom batteriet. Hur visste de att jag nu kommit hem? Eller var det enbart det faktum att de använt Postnord som underleverantör som spelade in?


Hem