Augusti2018

Söndag 12 augusti

Var detta dagen då sommaren 2018 tog slut. Nu lär det väl inte vara så illa, men en dag fylld med regn valde jag att tillbribga inomhus. Har kollat på golf från D´Skottland. Mwesta för att upptäcka att vädret i Gävle kanske inte var så dåligt ändå. Regn, blåst och kyla. Och golfkvaliteten blev därefter. Men två svenska damer lyckades ta EM-guld. Så det gör inte så mycket.

Liksom en regnig söndag inte gör så mycket denna otroliga sommar. Då det enda vi klagande svenskar kunde klaga på var att det var för varmt. Och kanske att det de senaste veckorna varit för många getingar. Vi har till och med glömt att den tidiga sommaren bjöd på en mygginvasion utan dess like. När vi tittar tillbaka kommer vi ändå att säga att vi inte ens hade mycket mygg.


Tisdag 14 augusti

Semester n tog slut för drygt en vecka sedan. Men abstinensen blev för stor. Nu har jag bokat och betalt (nja, där ljög jag, men jag har i alla fall lagt upp en betalorder i intenetbanken) en resa till Costa Rica. Lite besök i djungler och regnskogar utlovas. Eftersom reklam för Costa Rica som resmål alltid innebär en bild på en papegoja kommer jag naturligtvis att kräva pengarna tillbaka om jag inte ser nån. Däremot känns ett möte med en boaorm inte lika lockande.

Lite vulkanbesök ska det visst också bli. Liksom faktiskt lite lata dagar vid beachen. Så nog kan jag tänka mig sämre sätt att tillbringa 12 dagar i december på.
Hem