September2019


Söndag 8 september

Idag är det 18 dagar till dess att jag och brorsan lättar mot Nashville, via en mellanlandning i London. Alltså förutsatt att då inte British Airways piloter ställer till det. De har nämligen fått för sig att varsla om strejk. Den 9 och 10 september verkar det vara flygning no no. Och den 27:e. Nu åker vi ju den 26:e så det borde fungera, men Brexit har ju visat att britter inte är helt förutsägbara.


Själv gick jag dessutom ett antal dagar och var extra nervös för att vi skulle starta vår resa den 26:e och komma fram den 27:e. Tänkte att piloterna kanske då fick för sig att de någonstans över Atlanten skulle öppna cockpit och hoppa fallskärm och att vi passagerare liksom sketchen med Magnus och Brasse skulle tvingar att gå fram och landa. Men sedan kom jag på att jag tänkt fel. Vi åker ju åt andra hållet. Så vi landar ju så där tre timmar efter det vi startat. Även om flygtiden överstiger nio timmar.


Så hoppet lever. Och sedan får man ju hoppas att man kommit överens innan vi ska åka hem 12 dagar senare. Men å andra sidan är det då tydligen det spanska bolaget Iberia som ska frakta oss.